WERKWIJZE EN TARIEVEN VAN TILO ADVOCATEN

Wij proberen de advocaatkosten daar te leggen waar ze horen. Bij erkende aansprakelijkheid of een (rechtsbijstand)verzekeraar die de kosten betaalt is dit duidelijk. Is dit niet het geval, dan betaalt de overheid misschien de advocaatkosten. Wij werken op basis van een uurtarief. Het eerste gesprek is kosteloos. Wilt u met ons verder? Dan maken wij heldere afspraken.

  • Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos

  • TILO advocaten maakt heldere afspraken

Dan mag u zelf een advocaat kiezen, als er in uw zaak sprake is van een gerechtelijke procedure. Uw verzekeraar betaalt dan de kosten. Als het nodig is kunnen wij contact met uw verzekeraar leggen. Wij werken onafhankelijk en hebben geen vaste prijsafspraken met verzekeraars.

Wij kunnen u misschien toch helpen. Het kan namelijk zijn dat u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand. Hier zijn voorwaarden aan verbonden zoals een maximale inkomensgrens. Als u recht heeft op gesubsidieerde rechtsbijstand dan betaalt u wel een eigen bijdrage die afhankelijk is van uw inkomen. Kijk voor meer informatie op rvr.org.

Misschien heeft u wel recht op ‘bijzondere bijstand’ van uw gemeente. De door u te betalen eigen bijdrage wordt dan door de gemeente vergoed.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

VOOR PARTICULIEREN

Bent u als particulier op zoek naar hulp voor uw juridisch probleem? Wij zoeken altijd naar de beste oplossing. 

VOOR ONDERNEMERS

Wij helpen u met (ingewikkelde) juridische trajecten waar u als ondernemer hulp bij nodig heeft. Uw doel is onze uitdaging. 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden