OVER TILO ADVOCATEN

TILO advocaten is een jong advocatenkantoor in Sittard. Ondernemers maar ook particulieren kunnen bij TILO advocaten terecht. Advocaat Tim Loeffen staat open voor uitdagingen en durft op een vernieuwde manier naar manieren te zoeken om u te adviseren en te helpen bij een juridisch probleem.

UW ADVOCAAT

MR. TIM LOEFFEN

Advocaat

Tim studeerde Rechten aan de Universiteit van Maastricht. Hij is afgestudeerd op het sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht en (militair) gezondheidsrecht. Na zijn studie begon hij zijn loopbaan als verzuimmanager en hield hij zich vooral bezig met arbeidsrecht en ziekteverzuim. Daarna was hij werkzaam als advocaat en behartigde hij belangen van mensen op het gebied van bestuursrecht, gezondheidsrecht, letselschade en strafrecht. Ook heeft Tim ervaring opgedaan als jurist bij een middelgrote gemeente.

Tim heeft een directe en kritische instelling én hij houdt van humor. Dit zie je terug in hoe hij zijn cliënten helpt. Hij zoekt naar oplossingen waar niemand ze denkt te vinden. Daarbij is hij niet bang om de strijd met de tegenpartij aan te gaan, maar een vriendelijke aanpak kan soms veel beter werken. Tim houdt het doel van zijn cliënten daarbij duidelijk voor ogen om tot het beste resultaat te komen.

Tim heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Sociaal-zekerheidsrecht
– Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Tim is eveneens lid van de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?

VOOR PARTICULIEREN

Bent u als particulier op zoek naar hulp voor uw juridisch probleem? Wij zoeken altijd naar de beste oplossing. 

VOOR ONDERNEMERS

Wij helpen u met (ingewikkelde) juridische trajecten waar u als ondernemer hulp bij nodig heeft. Uw doel is onze uitdaging. 

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden